Όροι Συμμετοχής σε Διαγωνισμό

Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό επιβεβαιώνει την αποδοχή των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την amistim S.A., εφεξής αναφερόμενη ως “Διοργανωτής”.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Προκειμένου να λάβει κανείς μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Εργαζόμενοι του Διοργανωτή και άμεσοι συγγενείς τους δεν είναι δικαιούχοι συμμετοχής.

Περίοδος Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός διαρκεί για τις ημερομηνίες που διεξάγεται η αθλητική διοργάνωση.

Πώς να Συμμετάσχετε

Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία και όλες οι συμμετοχές πρέπει να γίνουν μέχρι και την τελευταία μέρα της διοργάνωσης.

Επιλογή Νικητών

Οι νικητές θα επιλεγούν, τυχαία, εντός 10 ημερών μετά το κλείσιμο του διαγωνισμού. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email ή τηλεφώνου.

Βραβεία

Τα βραβεία του διαγωνισμού περιγράφονται ως εξής, Compex. Τα βραβεία δεν είναι μεταβιβάσιμα και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν για μετρητά.

Προστασία και Χρήση Δεδομένων

Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, συμφωνείτε με τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τον Διοργανωτή για τους σκοπούς της διαχείρισης του διαγωνισμού και για άλλους σχετικούς εμπορικούς και διαφημιστικούς σκοπούς, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του Διοργανωτή. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία με εσάς μέσω των υπαλλήλων μας, για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και για άλλες διαφημιστικές καμπάνιες. Η συγκατάθεσή σας παραμένει ισχύουσα εκτός και αν αποφασίσετε να την ανακαλέσετε, κάτι που μπορείτε να κάνετε ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας με τον Διοργανωτή.

Αποδοχή Όρων.

Με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνούν με αυτούς τους όρου.

Αθήνα

🏠 Διεύθυνση: Λεωφ. Πεντέλης 95Γ | 15234

☎️ Τηλέφωνο: +30 210 3627393

⌚ Ώρες λειτουργίας: 9:00 – 17:00

Θεσσαλονίκη

🏠 Διεύθυνση: Λ. Καραμανλή 84 | 54644

☎️ Τηλέφωνο: +30 2310 869555

⌚ Ώρες λειτουργίας: 8:00 – 16:00

Κρήτη

🏠 Διεύθυνση: Μονής Αρετίου 5 | 713 06

☎️ Τηλέφωνο: +30 2816 008128

⌚ Ώρες λειτουργίας: 9:00 – 17:00

Κύπρος

🏠 Λαρνακα

Ρουμανία

🏠 Βουκουρέστι

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER