συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών της amistim

Η Εκπαιδευσή σας, το Μέλημά μας

Η άρτια εκπαίδευσή σας, αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες των μηχανημάτων σας. Με αυτό το τρόπο είναι 100% αποδοτικά και προσοδοφόρα για την επιχείρησή σας.

Η παροχή της αποτελεί μέρος της βασικής μας φιλοσοφίας.

Κατά τη παράδοση του εξοπλισμού σας, οι συνεργάτες μας, σας εξηγούν αναλυτικά την λειτουργία και την χρήση του μηχανήματος σας, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα να το χρησιμοποιείτε με απόλυτη επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας είμαστε πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Η διαρκής εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι βασικό μας μέλημα. Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι εξειδικευμένο και πλήρως κατατοπισμένο στις νέες τεχνολογίες, ώστε να μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Στην ακαδημία γνώσης της amistim, oλοκληρωμένα σεμινάρια γνώσης και πρακτικής εφαρμογής με έμπειρους εισηγητές, ορίζουν το μέλλον στην Φυσιατρική και την Φυσικοθεραπεία. Εδώ θα μπορείτε να παρακολουθείτε την ατζέντα σεμιναρίων, ή να δείτε μαγνητοσκοπημένα προηγούμενα σεμινάρια.

Ετοιμάσαμε για εσάς βίντεο βασικής εκπαίδευσης για την λειτουργία των μηχανημάτων μας. Ανάλυση προγραμμάτων και διαχείριση εξοπλισμού με αναλυτική επεξήγηση και καθοδήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε επιπλέον εκπαίδευση για τα μηχανήματα μας